Navigatie overslaan

Hanzevast Real Estate verwelkomt nieuwe huurder en verhoogt energieprestatie van kantoorpand naar energielabel A+

Vanaf 1 oktober jl. zal Hanzevast Real Estate een nieuwe huurder verwelkomen in het kantoorpand aan de Linie 580-596 in Apeldoorn. Top Taal NT2-experts B.V. zal de begane grond en de derde verdieping in zijn geheel huren voor de eerst komende vijf jaar, waarmee een nieuwe fase in de bezetting van het pand wordt ingeluid.

Het pand aan de Linie 580-596 maakt deel uit van het vastgoedfonds Hanzevast Holland 41 CV. Binnen dit fonds is duurzaamheid uiteraard een belangrijke kernwaarde, en we zijn trots om te kunnen melden dat er significante stappen worden gezet om de energie-efficiëntie van dit pand te verbeteren.

De cruciale stap om van energielabel van B naar A+ te gaan, is het vervangen van het verouderde systeemplafond met TL-armaturen door een systeemplafond met energiezuinige LED-verlichtingsarmaturen. Dit initiatief zorgt niet alleen voor een lager energieverbruik, maar creëert ook een modernere en aangenamere werkomgeving voor onze huurders, waardoor het pand aantrekkelijker en efficiënter wordt.

De verduurzaming van het pand biedt een uitstekend perspectief voor het verloop van het fonds. Het verhoogt niet alleen de waarde van het vastgoed, maar sluit ook aan bij de groeiende vraag naar duurzame en energie-efficiënte kantoorruimtes.

Hanzevast Real Estate blijft zich actief inzetten in het verduurzamen van panden en het creëren van waarde voor haar participanten. Met de toetreding van Top Taal NT2-experts B.V. en de upgrade naar energielabel A+ zet Hanzevast Real Estate opnieuw een belangrijke stap in haar beleid om duurzaamheid integraal te integreren.


Geschreven door Jeroen Westerhof 02 juli 2024

Actueel

Meer nieuws
14 augustus 2024

Never a dull moment – Hanzevast lanceert exclusief scheepsfonds

‘Never a dull moment’, een bekend credo in de scheepvaart, geldt deze zomer ook voor de scheepvaartbeleggingsmarkt. Afgelopen week lanceerde Hanzevast een nieuw, exclusief scheepsfonds. Een unieke investering voor een select groepje van 111 beleggers – en toekomstige bron van kapitaal voor nieuwbouw en innovatie in de maritieme sector. 

Lees meer
02 juli 2024

De Wet betaalbare huur is ingegaan – met de beste bedoelingen

Op dinsdag 25 juni 2024 heeft de Eerste Kamer ingestemd met de Wet Betaalbare Huur (WBH). De WBH heeft als doel huurders te beschermen en huurwoningen betaalbaarder te maken – een doelstelling die in beginsel eenieder onderschrijft, maar waarbij de aanbodkant buiten beschouwing is gelaten. 

Lees meer
02 juli 2024

Hanzevast Real Estate verwelkomt nieuwe huurder en verhoogt energieprestatie van kantoorpand naar energielabel A+

Vanaf 1 oktober zal Hanzevast Real Estate een nieuwe huurder verwelkomen in het kantoorpand aan de Linie 580-596 in Apeldoorn. Top Taal NT2-experts B.V. zal de begane grond en de derde verdieping in zijn geheel huren voor de eerst komende vijf jaar, waarmee een nieuwe fase in de bezetting van het pand wordt ingeluid.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring.